Kokenut, luotettava ja joustava yhteistyökumppani haastavienkin vaarallisten aineiden kuljetuksiin

Pitkä, yli 25 vuoden kokemus kansainvälisestä logistiikasta ja kuljettamisesta.

Vaarallisten aineiden lähetyksien valmistelu, pakkaaminen ja kuljetus

Valittuun kuljetusmuotoon (IATA DGR / IMDG / ADR-VAK) lähetyksen valmistelu.

Pakkaaminen, dokumentointi, merkitseminen. Tarvittaessa koko kuljetuksen järjestely, myös 24h päivystys, seuranta.

Turvallisuusneuvonantaja palvelut ja konsultointi

Jos vaarallisten aineiden kuljettaminen ei ole yrityksenne pääsääntöinen toimiala mutta satunnaistarvetta näille kuljetuksille on niin helpotetaan arkea. Pieni tai iso projekti liittyen vaarallisten aineiden kuljettamiseen, varastointiin tai esim onnettomuustutkintaan, -raportointiin.

Koulutukset ja seminaarit

Yrityksen tarpeisiin soveltuvat koulutukset. Räätälöidyt koulutukset DG Awareness, yleiset turvatietoisuuskoulutukset jne. Kattavan yhteistyöverkoston avulla toteutettavat koulutus- ja seminaarikokonaisuudet.

Erikoiskuljetusten järjestelyt ja toteutus
Kun aika on rahaa ja normaalit kuljetusaikataulut eivät millään riitä.
Räätälöimme kuljetuksen suoraan lähettäjältä vast.ottajalle ilman välikäsiä nopeimmalla mahdollisella keinolla. Asiakirjat jopa muutamassa tunnissa esim Eurooppaan.
Varastointi

Kemikaalien ja luokiteltujen aineiden varastointi riippuen aineiden laadusta, määrästä ja käyttötarkoituksesta on pääsääntöisesti luvanvaraista tai ainakin ilmoitusmenettelyn alaista. Vaatii erityistä osaamista ja ammattitaitoa sekä tapauskohtaisesti palvelutuottajalla tulee löytyä nimetty koulutettu valvoja.

Lähetyskohtainen 24 h hätätilanteiden päivystys

Kun tarvitsette päivystystä tietylle kuljetukselle. Tämä saattaa olla vaade esim lentoyhtiöstä lähtöisin tai jopa tietyillä valtioilla on lentokuljetuksissa oltava dokumenteillä nimetty "Emergency contact", joka on tavoitettavissa koko kuljetusketjun ajan ja jolla on tarvittava tieto aineista sekä miten niiden kanssa tulee menetellä hätätilanteessa.